Profel Oy - www.profel.fi

alkuun / in english

Nuovo

tuotteet

Etusivu >> Tuotteet >> Profel Nuovo aktiivikaiuttimet

Profel Nuovo aktiivikaiuttimet

Nuovo sarja avaa uudet mahdollisuudet nauttia äänestä. Sarjassa yhdistyy tekniikka ja muotoilu saumattomaksi kokonaisuudeksi. Studioista tuttujen aktiivikaiuttimien äänen vaativuus toimii harmoniassa olohuoneiden hienostuneen muotoilun ja kodikkuuden kanssa.

Nuovo mallit valmistetaan ainoastaan tilauksesta, lisätietoja jälleenmyyjiltä tai suoraan tehtaalta.

Profel Nuovo sarjassa:

Nuovo Quaranta

Nuovo Settanta - aktiivinen 2-tie jalustakaiutin

Profel Nuovo Settanta juhlamalli jatkaa Nouvo Trentan tyylisuuntaa muotoilussa, mutta astetta suuremmassa mittakaavassa. 2-tie bassorefleksirakenne on myös samankaltainen. Kotelon rakennusmateriaalina on massiivipuun sijaan vaneri, jota lakataan ja hiotaan kiiltäväksi tai vaihtoehtoisesti myös maalataan.

Nuovo Settanta on tasapainoinen kaiutin kokoonsa nähden laajalla dynamiikalla. Kaiuttimen perustasapainoa halutessa voidaan hienosäätää kuuntelutilan tai kuuntelijan mieltymysten mukaan ylä-, keski- ja bassoäänen osalta. Bassotoiston laajentaminen tarpeen vaatiessa onnistuu luontevasti Pro Audio sarjan PA65SW ja PA80SW bassokaiuttimilla.

"Nuovo Settanta ei ole Profelin malliston lippulaiva, vaikka tavallaan sitä onkin... jos lähdetään liikkeelle siitä, kuinka hyvälle tuulelle musiikista tulee jollain kaiuttimella..."

audiovideo.fi - ensivaikutelmat

Ominaisuudet ja tekniset tiedot:

Nuovo Settanta

Nuovo Settanta

Nuovo Settanta

Nuovo Gamba - aktiivinen subwoofer Profel malliston huipulla

Profel Nuovo Gamba on aktiivinen High End subwoofer vallankumouksellisella bassoäänen automaattisella huonetilasäädöllä varustettuna (DSpeaker Anti-Mode by VLSI Solutions). Bassokaiuttimen sijoittelu muuttuu ongelmattomaksi hankalimmissakin tiloissa. Digitaalisen tilaprosessoinnin ansiosta huoneen bassoäänelle asettamat akustiset haasteet, kuten seisovien aaltojen tuomat vääristymät, poistetaan tehokkaasti ja vaivattomasti.

"Sävykkäästi seiniä siirtävä

Hyvin harva subwoofer pystyy tähän. Toistaa sävykkäästi ja erottelevasti vaikeimmatkin bassosignaalit ja lisäksi integroituu täysin saumattomasti eli ei kuulu yhtään erillisenä äänilähteenä. Hatunnosto Profel Nuovo Gamballe."

"Bassotoiston luonne on sävykäs, uskottava, ulottuva ja kaikkea tätä varsin vaivattomasti." Samu Saurama Audiovideo.fi

 

Ominaisuudet ja tekniset tiedot:

Vakiovärit: valkoinen tai musta struktuuriväri, sopimuksen mukaan erikoistilauksena myös muita väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja on saavavilla, mm. korkeakiiltomaalipinta ns. "pianolakka" mustana tai valkoisena.

 

Profel Nuovo Gamba - käyttöohjeet ja tekniset ominaisuudet (v1.2, PDF, 1.41Mt)

Nuovo Gamba - product info (englanniksi)- PDF (1.9MB)

 

Nuovo Gamba

Nuovo Gamba
Nuovo Gamba calibration unit Gamba gain adjustment
Gamba signal connectors Gamba's heart

Nuovo Gamba

Lue AudioVideo.fi:n ensikommentti Facebokissa.

Nuovo Quaranta - 3-tie aktiivikaiutin Profel malliston huipulla

Nuovo Quaranta on sydämeltään ja säädettävyydeltään studiokaiutin, joka on suunniteltu suoraan olohuoneeseen tarjoamaan unohtumattomia musiikki- ja elokuvaelämyksiä.

Nuovo Quaranta toimii erinomaisesti olohuoneympäristön äänentoiston keskipisteenä, niin stereokuuntelussa kuin monikanavajärjestelmän osana. Kaiuttimen mahtava voima ja laaja dynamiikka täyttää isotkin tilat vaivattomasti. Toisto pysyy selkeänä ja erottelevana äänitteiden hiljaisissa kohdissa kuten myös suurilla äänenvoimakkuuksilla.

Laaja säädettävyys mahdollistaa vaivattoman sijoittelun myös lähellä seiniä sekä olohuoneen kalusteita ja auttaa sovittamaan äänentoistoa akustisesti vaikeissakin tiloissa.

MikroBitti Hifi 1/2008 3-tie lattiakaiutinvertailussa 5/5 tähteä

Nuovo Quaranta oli toimituksen valinta yhdessä Gradient Helsinki 1.5 kaiuttimen kanssa: "Niiden vahvuuksina ovat ennen kaikea tasapainoisuus ja sopivuus erilaiselle musiikille."

"... Profelin etuna on yhdysrakenteisten päätevahvistimien lisäksi mahdollisuus sovittaa bassotoisto säätimien avulla haluttuun sijoituspaikkaan."

Hifimaailma 7/2008 Profel Nuovo Quaranta testi

"Jämäkkä aktiivipilari" - PDF, 291 Kt

Nuovo QuarantaMB Hifi toimituksen valinta

Ominaisuudet ja tekniset parametrit:

Vakiovärit: valkoinen tai musta struktuuriväri, sopimuksen mukaan erikoistilauksena myös muita väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja on saavavilla, mm. korkeakiiltomaalipinta maalipinta, puuviilupinta.

 

Esite ja käyttöohjeet:

Profel Nuovo Quaranta - esite web (pdf, 504KT) - esitä hq (pdf, 5632KT)

Kaiuttimen säätöohjeet (14 Kt, PDF)

Nuovo Quaranta
Nuovo Quaranta - musta ja valkoinen Quaranta 8'' basso
Profel Nuovo Quaranta - takalevyn säädöt Quaranta 8'' basso
Nuovo Quaranta - kaiuttimen syndän Quaranta 8'' basso

Nuovo Trenta - muotoilun ja äänen harmonia

Profel Nuovo Trenta jalustakaiuttimessa on korkealaatuinen design massiivikoivu kotelo ja muiden aktiivikaiutinmalleistamme tutut ylivoimaiset ominaisuudet.

Nuovo Trenta on kotonaan olohuoneen äänentoiston keskellä ja loistaa tarjoamalla hienostunutta äänimaailmaa hämmästyttävän pienessä koossa. Trenta valmistetaan kokonaan käsityönä tilauksesta. Kotelon materiaali valitaan ja työstetään yksilöllisesti parhaista puuraakaineista.

Kokonaisuutta kruunaa lisävarusteena saatavana Profel Trenta massiivikoivujalusta, jossa johdotus on pilossa rungossa. Bassotoiston laajentaminen onnistuu Profel Pro Audio 80SW bassokaiuttimen avulla, joka on saatavissa myös massiivikoivukotelolla.

Ominaisuudet ja tekniset parametrit:

Lisävarusteena koivunvärinen jalusta.

 

Nuovo Trenta

Nuovo Trenta ja PA80SW