Profel Oy - www.profel.fi

alkuun / in english

Profel Oy

tuki

Etusivu >> Tuki

Tuotetuki

Otamme kysymyksiä ja kommentteja mielellämme vastaan, neuvomme ongelmatilanteissa ja tuotteiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Täältä sivulta löytyy tärkeä lisätietoa tuotteistamme ja niiden käytöstä.

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät tuotteet sivuilta ja lisätietoja valmistajasta seuraavasta linkistä.

Tuotetukisivun sisältö

 

Kaiutinvärivaihtoehdot

Kotelon materiaalit ja värivaihtoehdot

Profel kaiutinkotelot ovat materiaalia MDF tai joidenkin erikoistuotteiden kohdalla massiivipuu koivu tai koivuvaneri. Kotelon viimeistelyn eri vaihtoehdot ovat luonnollisesti riippuvaisia kotelon materiaalista.

  • MDF kotelon perusvärit ovat musta ja valkoinen matta struktuurivärit. Useampiin malleihin saa myös korkeakiiltomaaliviimeistelyä vakiona tai lisähintaan. Perusvärit ovat musta, valkoinen ja punainen, muita värejä sopimuksen mukaan erikoistilauksena.
  • Koivukotelon vakioväri on lakattu koivu.

Erikoisvärit ja viimeistely

Erikoistilauksena valmistamme myös muita väri- ja viimeistelyvaihtoehtoja (kiiltävä pinta, pianolakka). Värejä voi tilata värivalmistajien värikoodeilla tai myös mallin perusteella. Erikoistilausten toimitusajat poikkeavat vakiotuotteista. Lisätietoja väreistä suoraan valmistajalta puhelimitse tai sähköpostilla.

 

PA31i
PA31i ja muutama esimerkkivärivaihtoehto

Tuotetiedot

Esitemateriaalit ja tarkemmat tuotetiedot ovat tallennettu PDF tiedostomuotoon (.pdf) joka vaatii yhteensopivan selausohjelman. Uusin ilmainen Adobe Reader selausohjelma on ladattavissa seuraavasta kuvakkeesta Adobe Systems Inc. verkkosivuilta:

Lataa Adobe Reader

Profel mallisto

Kaikkien tuotannossa olevien aktiivikaiutinmallien tekniset tiedot - Profel mallisto 2015 (pdf)

Profel Nuovo

Profel Nuovo Quaranta /
kaiuttimen säätöohje (14 Kt, PDF)

Profel Nuovo Quaranta - esite web (pdf, 504KT) - esitä hq (pdf, 5632KT)

Profel Nuovo Gamba - käyttöohjeet ja tekniset ominaisuudet (v1.2, PDF, 1.41Mt)

Nuovo Gamba - product info (englanniksi)- PDF (1.9MB)

Pro Studio

Profel Pro Studio series webcard (pdf)

Profel µ-AMP
mikroesivahvistin

µ-AMP tuote-esite (314 kB, PDF)

Valmistus ja Tuotetakuu

Kaikki tuotteemme valmistuvat käsityönä, korkealaatuisista komponenteista. Tuotteiden käyttövalmius ja virheettömyys varmistetaan ennen pakkausta ja tuotteiden luovutusta jälleenmyyjille tai asiakkaille.

Tarkistuksen tiedot löytyvät tuotteiden takalevyltä: sarjanumero ja tarkistuksen suoritusajankohta. Tuoterekisteristämme löytyy kaikista kaiuttimistamme tarkat akustiset tiedot, jonka avulla esimerkiksi kaiuttimille saadaan yhteensopiva pari myös jälkikäteen.

 

Tuotetakuun laajuus

Profel Oy myöntää kaikille tuotteelleen ostohetkestä lasketun kahden vuoden takuun. Takuu koskee kaiutinelementit ja kotelon osia valmistusvirheiden ja materiaalivikojen osalta.

Lisäksi aktiivikaiutinmallien elektroniikkaosille myönnetään rajattua elinikäistä takuuta.

 

Takuun voimassaolon yleiset ehdot:

Takuu on voimassa jos tuotetta on käytetty laitteelle ominaisessa käyttöympäristössä ja suunnittelunmukaisella tavalla.
Tuotteita ei saa avata tai muuntaa. Mahdolliset muutos- tai korjaustoimenpiteet suorittaa ainoastaan valmistaja, Profel Oy. Sopimattomasta, huolimattomasta tai normaalikäytön ulkopuolisesta toiminnasta aiheutuneet viat eivät kuulu valmistajan takuukorjausvastuuseen.

Takuukorjauspyynnöt on sovittava etukäteen jälleenmyyjien kautta tai suoraan valmistajan kanssa.

Tarpeettomasta huoltotyöstä Profel Oy voi harkinnan mukaan laskuttaa erikseen.

Rahtikulut eivät kuulu takuun piiriin. Tuotteet on pakattava huolella, Profel Oy ei vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista.

 

Taustalevyn tiedot